Nauti jylhästä Päijänteestä Haukkavuoren huipulta

Koe erämaajärvi Päijänteen jylhyys. Kiipeä Haukkavuorelle, noin 100 m korkeuteen järven pinnasta ja nauti näkymästä! Retkieväät ja lepohetki virkistävät paluumatkaa varten. Retken pituus on 5 – 6 km.

Tämä ohjattu retki on pääsääntöisesti ympärivuotinen. Poikkeuksena on juhlapyhien aika, kuten joulun-uudenvuoden, pääsiäisen ja juhannuksen aika. Kaatosateella retkeä ei toteuteta, koska sammalet ovat liukkaita ja aiheuttavat vaaraa.

Saat retkieväät reppuusi ja lähdet matkaan retkitamineissa. Ensin patikoimme hiekkaista autotietä runsaat 2 km, minkä jälkeen kiipeämme peräkanaa kuljettavaa metsäpolkua Haukkavuoren huipulle. Polku kulkee osittain vinon, sammaleisen kallion päällä. Nämä kohdat ovat sateella liukkaita. Jos sinulla on kävelysauvat, ota ne mukaan lisäämään turvallisuutta polulla. Retkellä on syytä olla myös todella hyvät sään ja vuodenajan mukaiset retkikengät.

Haukkavuoren rinteet ovat paikoitellen todella jyrkkiä, joten huipulla liikkuessa on syytä kuunnella ohjausta. Syksyisin vuorella saattaa olla hirvikärpäsiä, joten ainakin tiukka vaalea pipo on silloin tarpeen.

Huipulla kohtaat henkeä salpaavan näkymän Päijänteelle. Tekee mieli lentää yli metsän järvelle. Valtavat kivet haastavat kiipeämään yhä korkeammalle. Nauti ja ihastele. Syö eväät, lepää, eikä haittaa, vaikka nukahtaisit. Herätän sinut unesta ja myös sadunhohtoisesta tunnelmasta.

Haukkavuoren retken hinta: 70 € / hlö, sis. alv

Hintaan sisältyy opastus ja retkieväät

Saatavuus:

Ryhmäkoko:

Matkan pituus: 5–6 km

Kesto: 4 tuntia

Hinta: 70 €/hlö

Sisältää:

Varustautuminen:

• Huom! Lomakkeen Kpl tarkoittaa huoneiden määrää.
• Maksu suoritetaan Johku-kauppapaikassa, jonne siirryt kun napsautat Varaa.
• Jos sinulla tulee tilauksen kanssa ongelma vastaan, soitathan rohkeasti numeroon 040 703 8136 tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen hannele.levavaara(a)nukula.fi

Katso myös muut retkeilyt ja toiminnat: