Loistoaitta

”Järvinen tuonut ruista viisi säkkiä, luki aitan viljalaarin kyljessä. Tekstiä tuki vielä tukkimiehen kirjanpito. Yläkerran räystään alta löytyi muutama tyhjä viinapullo. Tästä se alkoi: viljalaarit vaihtuivat sängyiksi ja viina lähdeveteen. Talvilämmin aitta tarjoaa sinulle voimaannuttavat unet.”

Huoneemme ovat aitoja levähdyspaikkoja, nukkumiseen ja kohtaamisiin, itsensä tai kavereiden kanssa. Ne eivät yritä olla ”pienoiskoteja”, joissa neljän seinän sisällä on makuuhuone, keittiö, olohuone, eteinen ja erillinen kylpyhuone – kuten hotelleissa.

Ikiaikaista energiaa tuoksuvat hirsiseinät, lankkulattia ja katto ovat käsittelemätöntä puuta ja takaavat näin huoneen hengittävyyden. Vesikiertolämmitys hyväilee tasaisuudellaan ja pitää luonnollisen metsäntuoksuisen ilman raikkaana.

Vastuullisuus huoneissa on meille tärkeää. Emme käytä tuoksukemikaaleja, televisiottomuus pitää sähkömagneettisen säteilyn vähäisenä ja kuivakäymälämme säästävät puhdasta vettä. Matot ja seinätekstiilit ovat luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Historiallisessa aittarakennuksessa ei saa polttaa kynttilöitä.

Jos uinailet aitassa, pääset suihkuun Magdalenan luonnonkivipolkua pitkin, ellet sitten seisahdu hiljentymään niille sijoilleen ihailemaan pihapiirin puutarhatunnelmaa – se voi viedä mennessään niin, että suihku unohtuu kokonaan! Jos matkasi pihan poikki katkeaa yllättävään hiljaisuuden kuuntelemiseen tai kahvikupilliseen, niin voit istahtaa läheiselle kivelle tai puutarhatuolille

Kapasiteetti
– 4 huonetta
– maks. 12 yöpyjää

Varustus
– kylmä ja lämmin lähdevesi
– suihku (n. 20 m päässä)
– kuivakäymälä

Hinta
– Huone 72 € / yö (sis. yhden henkilön majoituksen)
– 98 € / 2 hlöä

  • Sesonkiaikoina, kuten pääsiäinen , hinta on korkeampi. Kysy sesonkihintoja.

Aittamajoitus etukäteen hivenen hirvitti, mutta sehän oli IHANA aivan fantastinen, mielikuvitukseni ei siis etukäteen yltänyt käsittämään, että aitasta saa syyskylmillä niin ihanan ja lämpimän paikan. Pienet viehättävät yksityiskohdat jäivät erityisesti mieleen, kuten kuunvaihekupit, elementtien läsnäolo majoitustilojen nimissä  jne. Ihana kokonaisuus…

Katriina, 2015

Yhteystiedot

Nukula Oy
Piililäntie 71
41630 Oravasaari

Puh. + 358 40 703 8136
info(a)nukula.fi

Hannele Levävaara
hannele.levavaara(a)nukula.fi

Yhteydenottolomake