Loistoaitta

”Järvinen tuonut ruista viisi säkkiä, luki aitan viljalaarin kyljessä. Tekstiä tuki vielä tukkimiehen kirjanpito. Yläkerran räystään alta löytyi muutama tyhjä viinapullo. Tästä se alkoi: viljalaarit vaihtuivat sängyiksi ja viina lähdeveteen. Talvilämmin aitta tarjoaa sinulle voimaannuttavat unet.”

Jos uinailet aitassa, pääset suihkuun Magdalenan luonnonkivipolkua pitkin, ellet sitten seisahdu hiljentymään niille sijoilleen ihailemaan pihapiirin puutarhatunnelmaa – se voi viedä mennessään niin, että suihku unohtuu kokonaan! Jos matkasi pihan poikki katkeaa yllättävään hiljaisuuden kuuntelemiseen tai kahvikupilliseen, niin voit istahtaa läheiselle kivelle tai puutarhatuolille

Aitassa on neljä huonetta, kukin huone tarjoaa makoisat unet maksimissaan kolmelle henkilölle. Huoneissa on kuivakäymälä ja lisäksi lämmin sekä kylmä juomakelpoinen lähdevesi. Historiallisessa aittarakennuksessa ei saa polttaa kynttilöitä.

Kapasiteetti
– 4 huonetta
– maks. 12 yöpyjää

Varustus
– kylmä ja lämmin vesi
– suihku (n. 20 m päässä)
– kuivakäymälä

Hinta
– Huone 60 € / yö (sis. yhden henkilön majoituksen)
– Muut majoittujat samaan huoneeseen +24 € / hlö / yö

  • Sesonkiaikoina, kuten pääsiäinen , hinta on korkeampi. Kysy sesonkihintoja.

Aittamajoitus etukäteen hivenen hirvitti, mutta sehän oli IHANA aivan fantastinen, mielikuvitukseni ei siis etukäteen yltänyt käsittämään, että aitasta saa syyskylmillä niin ihanan ja lämpimän paikan. Pienet viehättävät yksityiskohdat jäivät erityisesti mieleen, kuten kuunvaihekupit, elementtien läsnäolo majoitustilojen nimissä  jne. Ihana kokonaisuus…

Katriina, 2015

Yhteystiedot

Nukula Oy
Piililäntie 71
41630 Oravasaari

Puh. + 358 40 703 8136
info(a)nukula.fi

Hannele Levävaara
hannele.levavaara(a)nukula.fi

Yhteydenottolomake

Varauskalenteri

Klikkaa kalenterista ensin saapumispäiväsi ja sitten lähtöpäiväsi. Kalenterissa näkyy vapaana olevien huoneiden määrä kunkin päivän kohdalla.

Katso myös muut majoituspalvelumme: