Loading...
Ruokailu 2018-02-08T06:50:11+00:00

Ruokailu

Arkena meillä mennään yleensä lounaalla kevyesti keitolla. Tuhdin päivällisen jälkeen on mukava vaikkapa köllähtää tuokioksi pitkäkseen.  Ruoka valmistetaan paikan päällä. Raaka-aineet ovat suurimmaksi osaksi kotimaisia, luomua, villiä ja/tai lähellä tuotettua. Kalat tulevat Päijänteestä ja lihat lähituottajilta. Sienet ja luonnonmarjat saadaan Nukulan metsistä, muut marjat omasta puutarhasta, josta saamme myös yrttimme. Jauhot ja muu leivontaan tarvittava hankitaan lähimyllystä. Tarjoiluissamme huomioimme erityisruokavaliot.

Pääruoka

  • Pasta-kalasalaatti kastikkeineen
  • Porkkanakeitto paahdetuilla siemenillä

Lisukkeet

  • Tumma ja vaalea leipä
  • Voi, valkosipulilevite

Juomat

  • Vesi, katajainen kotikalja

Jälkiruoka

  • Tuoremarjakiisseli kermavaahdolla
  • Kahvi / tee

Hinta alkaen 12 €

Kolmen sortin salaattipöytä:

  • Vihreä salaatti + sinappi-hunajakastike, Mehustettu punakaalisalaatti, Marinoidut porkkanat

Kolmen sortin kalat:

  • Silakkapihvi, Savukala sesongin mukaan, Kalavaahto

Lämmin ruoka

  • Keitetyt speltin jyvät, hunajamantelikana mustaherukkasurvoksella
  • Parsa-kukkakaali-porkkanapaistos
  • Kasvisohralaatikko puolukkasurvoksella

Lisukkeet

  • Tumma ja vaalea leipä
  • Voi, yrttilevite

Juomat

  • Vesi, katajainen kotikalja

Jälkiruoka

  • Juustokakku
    Kahvi / tee

Hinta alkaen 28 €

Hinta
– Arkilounas alkaen 12 €
– Juhlalounas alkaen 28 €

Tietoa ruoasta
– Lähi- ja luomuruokaa
– Erityisruokavaliot huomioitu