Ruokailu
Arkena meillä mennään yleensä lounaalla kevyesti keitolla. Tuhdin päivällisen jälkeen on mukava vaikkapa köllähtää tuokioksi pitkäkseen. Ruoka valmistetaan paikan päällä. Raaka-aineet ovat suurimmaksi osaksi kotimaisia, luomua, villiä ja/tai lähellä tuotettua. Kalat tulevat Päijänteestä ja lihat lähituottajilta. Sienet ja luonnonmarjat saadaan Nukulan metsistä, muut marjat omasta puutarhasta, josta saamme myös yrttimme. Jauhot ja muu leivontaan tarvittava hankitaan lähimyllystä. Tarjoiluissamme huomioimme erityisruokavaliot.
Pääruoka
- Pasta-kalasalaatti kastikkeineen
- Porkkanakeitto paahdetuilla siemenillä
Lisukkeet
- Tumma ja vaalea leipä
- Voi, yrttilevite
Juomat
- Vesi
Jälkiruoka
- Tuoremarjakiisseli kermavaahdolla
- Kahvi / tee
Hinta alkaen 15 €
Kolmen sortin salaattipöytä:
- Vihreä salaatti + sinappi-hunajakastike, Mehustettu punakaalisalaatti, Marinoidut porkkanat
Kolmen sortin kalat:
- Silakkapihvi, Savukala sesongin mukaan, Savumuikkumousse
Lämmin ruoka
- Keitetyt speltin jyvät, hunajamantelikana mustaherukkasurvoksella
- Parsa-kukkakaali-porkkanapaistos
- Kasvisohralaatikko puolukkasurvoksella
Lisukkeet
- Tumma ja vaalea leipä
- Voi, yrttilevite
Juomat
- Vesi
Jälkiruoka
- Juustokakku
Kahvi / tee
Hinta alkaen 29 €
Hinta
– Kevyt lounas 16 € / hlö
– Tukeva lounas 28 € / hlö
– Päivällinen 25 € / hlö
– Kahvit laavulla 10 € / hlö
Tietoa ruoasta
– Lähi- ja luomuruokaa
– Erityisruokavaliot huomioidaan