Kohtaamispaikka Pegasos

“Vielä 1950-luvulla Pegasoksen tiloissa märehti tusinan verran lypsäviä ja karsinoissa kirmasi iloisesti pieniä vasikoita. Tuon ajan modernista navetasta on nykyään enää jäljellä maata symboloiva syöttöpöytä, sillä ajan myötä Pegasos, tuo maassa ja ilmassa liikkuva uljas siivekäs taruolento, valloitti tilan ja uudisti sen nykyiseen loistoonsa. Voit vieläkin tuntea Pegasoksen olemuksen ja sen myötä uskallat rohkeasti tuoda julki omia ajatuksiasi ja toisaalta myös kyseenalaistamaan tarvittaessa – sinuun voi siis vieläkin tarttua hippunen uljaan Pegasoksen olemusta!”

Runsaslukuiset ikkunat takaavat, että tilassa on valoisaa talvellakin ja viihtyvyyden kruunaa ikkunoista avautuvat kauniit maisemat. Tila on täysin entisöity entisestä karjatilasta viihtyisäksi ja nykyaikaiseksi kokoustilaksi – kaikki tämä vanhaa ja hyvää kunnioittaen.

Tilava ja rauhallinen kokoustila on sopivan kokoinen aina noin 30 henkilöön asti. Tilasta löytyy dataprojektori, dokumenttikamera, video- ja äänentoistolaitteet, nettiyhteys (WLAN) sekä kaksi valkokangasta, joista suurempi on 250 cm x 200 cm.

Kapasiteetti
– maks. 30 henkilöä

Varustus
– dataprojektori
– dokumenttikamera
– video- ja äänentoistolaitteet
– nettiyhteys (WLAN)
– valkokangas (250 x 200 cm)

Maksaminen
– lasku (14 pv netto)
– alk. 50 € /tunti (alv 0 %)

Noudatettavat sopimusehdot
Maaseutumatkailun yleiset sopimusehdot

Yhteystiedot

Nukula Oy
Piililäntie 71
41630 Oravasaari

Puh. + 358 40 703 8136
info(a)nukula.fi

Hannele Levävaara
hannele.levavaara(a)nukula.fi

Yhteydenottolomake