Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on päättynyt.

Myös Hikipotkukelkkailua sopii perheille, ystäväporukoille, syntymäpäivän juhlijoille, talvinautiskelijoille, …, virkistäytymiseen, liikunnalliseen yhdessäoloon ja vaikkapa ajatusten tuulettamiseen. Potkukelkkamme ovat aikuisille tarkoitettuja, joten ihan pienet eivät pysty niitä itsenäisesti käyttämään. Pienet kelkassa istujat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Potkuttelu toteutetaan, kun kivinen Haukanmaan maasto on saanut riittävästi lunta ja/tai Päijänne on turvallisesti jäässä

Ylläpitääksesi tai edistääksesi erinomaista kuntoasi, tämä vaihtoehto on sinulle. Potkuttelet perinteisellä suomalaisella kelkalla metsätiellä tai Päijänteen jäällä. Meno on yhtä vastuulista ”matkantekoa” kuin lenkkeily.

Nukulan emäntä vastaanottaa sinut. Saat kelkan ja ryhdymme harjoittelemaan. Pääset hikilenkille, kun hallitset potkurin käytön myös mutkissa ja kovassa vauhdissa.

Heitettyäsi lenkin sinulle tarjotaan kuppi kuumaa ja pieni suolapala. Ja sitten saunaan!

 

HUOM koronarajoitus osallistujien määrään: Ryhmän koko 4-6  maksavaa henkilöä ja mieluusti niin, että osallistujat ovat samasta perheestä tai ystavaporukasta.

 

Matka: 3 – 8 km

Kesto: 3 – 4 h

Aika: lauantaisin, lähtö klo 16 ja lopetus noin klo 20

Ryhmän koko: 5 – 10 henkilöä HUOM yllä korona rajoitus ryhmän kokooon.

Hinta: 67 € / hlö

Sisältää: tarjottavat, potkukelkka, saunajuomana lähdevesi ja alv, huom: ei sisällä opasta

Pukeutuminen: Pukeudu sään mukaisesti hikilenkille. Ota kuivat vaihtovaatteet ja saunapyyhe mukaan.

Vaatimustaso: Tule hikilenkille terveenä ja potkuttele kuntosi mukaisesti.

Saatavuus: Toteutetaan, kun kivinen Haukanmaan maasto on saanut riittävästi lunta ja/tai Päijänne on turvallisesti jäässä.

Ajo-ohjeet: https://www.nukula.fi/yhteystiedot

Lisätietoja: info@nukula.fi tai 040 7038 136