Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on päättynyt.

On aika ottaa itselleen hetki hiljentymiseen paikassa, mikä on jo luonostaan hiljainen ja suuren veden äärellä.

 

Perjantai

  • saapuminen klo 18
  • tutustuminen ja katsaus viikonlopun ohjelmaan purtavan kanssa
  • tutustuminen Nukulan ympäristöön

Perjantai-iltana hiljaisuus alkaa nukkumaan mentäessä. Hiljaisuus tarkoittaa toistemme hiljaisuuden kunnioittamista. Retriitin järjestäjän kanssa voi aina tulla halutessaan juttelemaan. Lauantaina ja sunnuntaina aamulla on mahdollisuus yhteiseen aamuhiljentymiseen, minkä jälkeen on aamiainen. Kumpanakin päivänä on tarjolla lounas ja iltapäivätee. Lauantaina on tarjolla myös runsas iltapala, minkä jälkeen on mahdollisuus yhteiseen iltameditaatioon. Sunnuntaina hiljaisuus päättyy ennen iltapäiväteetä, minkä yhteydessä on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan.

Vapaaehtoista ohjelmaa lauantaille ja sunnuntaille:
– Meditointiretki vuorelle, kävely yhteen suuntaan 2,5 km
– Kuupolulla syventyen
– Metso – hyvinvointipolku intuition lähteenä
– Pistäydy luonnon Pyhätössä
– Kuuntele, puu puhuu!
– Lauantaisauna

Retriitin hinta on 150,00 €/hlö, sis. alv. Hinta sisältää ateriat, majoittumisen (sisältää liinavaatteet) kahden ja yhden henkilön huoneissa sekä ohjelman. Ruuat ovat lähi- ja luomuraaka-aineista paikan päällä valmistettua kasvisruokaa.

Retriittiin otetaan 5 – 10 henkilöä. Retriitti toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 5.

Ilmoittautuminen viimeistään 9.9.2019 sähköpostitse hannele.levavaara(at)nukula.fi tai puhelimitse 040 7038 136. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset allergiasi.

Retriitin aikana osallistujilla on mahdollisuus uimiseen kaikkina aikoina, joten otathan uima-asun ja rantapyyhkeen mukaan.

Täällä Hiljaisuus on kuultavissa! 

Tervetuloa!