Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on päättynyt.

Mikään ei ole sinulle liian hyvää, joten tarjolla on erinomaista! Anna kehosi nauttia joogavenytyksistä ja mielesi tyyntyä käsinkosketeltavan upeassa ja hiljaisessa luontoympäristössä.

 

Milloin

Heinäkuussa perjantai -sunnuntai 23. –  25.7. 2021

Ja mikä hienointa, lauantaina Täysikuu valaisee tekemisiämme. Kun Kuu on suorittanut puolet matkastaan maan ympäri, on täysikuun aika, jolloin Kun vaikutus ihmisiin, eläimiin ja kasveihin on suurimmillaan. Vaikutus voi ilmetä mm. ns. kuuhulluutena, valvomisina, rikoksina tai jonkinlaisina mielen häiriöinä.  Lauantai iltana on mahdollista lähteä kuutamo kävelylle.

 

Ohjaaja

Joogaohjaaja, DI, KM, Sari Helena Nyrhinen johdattelee sinua monipuolisten ja samalla helposti omaksuttavissa olevien harjoitteiden avulla kohti hyvää oloa. Sari on erikoistunut hoitavaan hyvänolon joogaan, jota hän on kehitellyt 20 vuoden aikana harjoittamiensa joogatraditioiden pohjalta. Harjoitteissa on vaikutteita mm. Astanga- ja kundaliinijoogasta.

 

Pitopaikka
Tapaamme Nukulassa, joka on ihana majoitus- ja hyvinvointipalveluja tarjoava perheyritys luonnon keskellä Päijänteen rannalla. Nukula sija

Vanha tupa majoitus

Punainen Vanha tupa

itsee Haukanmaalla, noin 30 km Jyväskylästä. Majoitus on Loistoaitassa Vanhalla tuvalla sekä kahdessa kesäasuttavassa mökissä pihamaan tuntumassa. Loistoaitassa on neljä huonetta, joissa jokaisessa on kuivakäymälä ja juomakelpoinen kylmä sekä lämmin vesi lähdekaivostamme.

Ohjelma

Odotamme sinua perjantaina saapuvaksi klo 16 tai sen jälkeen. Toki voit tulla aiemminkin, ei siis tarvitse lymytä puskissa ja odottaa kellon lyövän 16. Majoitut 1 – 3 henkilön huoneessa. Majoitus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Jos kuitenkin haluat löhöillä uimalaiturilla tai nurmikolla, ota oma löhöilypyyhe mukaan. Seuraa toki säätä, sadekin voi yllättää.

Sari Helena ohjaa joogaa lauantaina ja sunnuntaina kumpanakin päivänä yhteensä 4 h.

Lauantaina illalla Perinnesauna lämpenee tarjoten sinulle erinomaisen hyväilevät löylyt. Tuolloin Päijänne vastaa järvikylvystäsi. Perinnesaunaan on säävaraus, rankkasateella ja ukonilmalla saunomme pihapiirin Haltia -saunassa.

Vapaa aikaakin on sopivasti, jolloin voi keskittyä vaikkapa olemiseen.

Ruokaa on riittävästi tarjolla kaikkina päivinä. Ruokamme on kasvisruokaa lähi- ja luomuraaka-aineista paikan päällä tehtyä.

Sunnuntaina yhdessäolomme päättyy noin klo 15, jolloin on aika lähteä kotia kohti.

Mitä muuta on tarjolla 

Nukulan emäntä, Hannele esittelee ympäristön perjantaina illalla. Esittelyn lomassa kannattaa pulahtaa iltapesulla Päijänteessä. Lauantaina on halukkaille mahdollisuus käväistä Haukka- vuorella ihailemassa Jylhää Päijännettä. Metsäparkour-alueemme ja trampoliini ovat myös käytettävissä. Niin, ja jos kiinnostusta riittää, annetaan metsän olla parantajana, ohjatusti.

Ota mukaan

  • löhöilypyyhe
  • sään mukaista vaatetusta ja jalkinetta, muista uima-asu
  • oma juomapullo ja reppu
  • henkilökohtaiset tarvikkeesi, aurinkolasit
  • hyttysiä varten jotakin, mitä ihan oikeasti tarvitset

 

Hinta

245 €/hlö, sis. alv

Hintaan sisältyy täysihoito: 2xaamiainen, 2xillallinen, 2xlounas ja 1xiltapäiväkahvi, majoitus ja Perinnesauna lauantaina.

200 €/hlö joogaohjaus, sis. alv

Ryhmäkoko: minimi 8 hlöä, maksimi 12 hlöä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Hannele 040 7038136 tai info@nukula.fi. Kerro ilmoittautuessasi ruoka-allergiasi. Iloitsen, kun ilmoitat, oletko oikeasti keliaakikko vai noudatatko gluteiinista ruokavaliota muusta syystä.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 16.7. 2021.

Lisätietoja joogasta: Sari Helena Nyrhinen 050 306 3578

Ajo-ohjeet https://www.nukula.fi/yhteydenotto/ . Nukulaan ei ole julkista liikennettä, joten suosittelemme lämpimästi kimppakyytejä.