Ladataan Tapahtumat

Tule nauttimaan konstailemattomasta hyvinvoinnin lähteestä, rentoutumisen, puhdistautumisen ja hiljaisuuden tyyssijasta, Perinnesaunastamme. Puulämmitteinen hirsisauna tarjoaa vanhanaikaiset löylyt. Löylyjen lomassa vilvoittele uimalla Päijänteessä (matka saunasta n. 20 m). Hullaannu keskikesän upeasta auringon laskusta. Illan hämärtyessä kynttilät ja lyhdyt luovat tunnelman. Kyseessä on sekasauna, joten ota uimapuku ja pyyhe mukaan.

Saunatonttu tarjoaa saunamaksua vastaan saunomisen lisäksi saunajuomaksi raikasta lähdevettä, palan painikkeeksi ruisleipäviipaleita, makkaran grillattavaksi ja muurinpohjaletun.

Sauna on pieni, lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä. Voit saunoa tunnin tai koko saunomisajan. Järjestämme kaksi saunomismahdollisuutta, ensimmäinen on lauantaina 27.6.2020 ja toinen keskiviikkona 1.7.2020. Varaathan paikkasi etukäteen jompaankumpaan saunailtaan, maksimi osallistujamäärä iltaa kohden on 20 saunojaa.

Saunan jälkeen mahdollisuus majoittumiseen Loistoaitassa, asiakkaan omilla liinavaatteilla 25 €/hlö/yksi yö, talon liinavaatteilla 40 €/hlö/yksi yö. Seuraavana päivänä, torstaina on tarjolla runsas aamiaisbrunssi, 15 €/hlö.

Varaukset ja yhteystiedot: Nukula Oy, Piililäntie 71, 41630 Oravasaari, p. +358-40-7038136, sähköposti: info@nukula.fi, www.nukula.fi. Ilmoittautuminen saunailtaan viimeistään tiistaina 23.6.2020.