Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on päättynyt.

Potkukelkkailu viekoittelee sinut vastuullisesti vitivalkoiselle metsäraitille. Raitilta kuuluu vain oma puuskutuksesi ja potkuttelusi suhina, joka rytmittää ajatuksiasi ja hengitystäsi metsän hiljaisen väen seuratessa menoasi. Pysähdy – pyllähdä istumaan – täytyt nautinnoilla ja ilolla.

Potkukelkkailu sopii perheille, ystäväporukoille, syntymäpäivän juhlijoille, talvinautiskelijoille, …, virkistäytymiseen, liikunnalliseen yhdessäoloon ja vaikkapa ajatusten tuulettamiseen. Potkukelkkamme ovat aikuisille tarkoitettuja, joten ihan pienet eivät pysty niitä itsenäisesti käyttämään. Pienet kelkassa istujat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Potkuttelu toteutetaan, kun kivinen Haukanmaan maasto on saanut riittävästi lunta ja/tai Päijänne on turvallisesti jäässä.

Tarjoamme potkukelkkailusta kolme eri vaihtoehtoa, Meditatiivinen potkuttelu, Hikipotkuttelu ja Luksus potkukelkkailu. Valitse omasi.

HUOM Koronarajoitus osallistujien määrään: Ryhmän koko 4-6 maksavaa henkilöä ja mieluusti niin, että osallistujat ovat samasta perheestä tai ystäväporukasta.

 

Meditatiivinen potkuttelu

Potkuttelet rauhalliseen tahtiin suomalaisella metsäraitilla tai järven jäällä hiljaisuutta kuunnellen. Näin esivanhempamme tekivät arjessaan kunnioitten kaikkea elollista. Laavunuotio lämmittää ja pannukahvi maistuu

Saavuttuasi tapaat Nukulan emännän ja saat käyttöösi potkukelkan. Ennen raitille pääsyä, varmistamme, että kelkan käsittely onnistuu. Ja sitten leppoisasti menoksi.

Matkalla nautit kuumaa juomaa. Paluumatkan loppupuolella rentoudut tuokioksi Hirsilaavulla tulen ääressä, jossa on tarjolla kuppi kuumaa ja emännän korvapuusti.

 

Matka: 3 – 5 km

Kesto: 2 – 3 h

Aika: lauantaisin, lähtö klo 12.30 ja paluu noin klo 15.30

Ryhmän koko: 5 – 15 henkilöä HUOM koronarajoitus alussa.

Hinta: 48 € / hlö

Sisältää: tarjottavat, potkukelkka, opas ja alv

Pukeutuminen: Pukeudu sään mukaisesti. Ota ylimääräinen lämmin takki mukaan, minkä voit heittää harteille retken päätyttyä.

Vaatimustaso: Tule potkuttelemaan terveenä, ei tarvitse olla huippukuntoilija

Ajo-ohjeet: https://www.nukula.fi/yhteystiedot

Lisätietoja: info@nukula.fi tai 040 7038 136